Expositie Thea Hennevelt: Teken(S) van Liefde

Van 6 maart tot 6 juli 2019 exposeert Thea Hennevelt onder de titel Teken(S) van Liefde bij Kunstlokaal Vier M in Vught.

“Imposant”, “Krachtig”, “Gepassioneerd”, “Écht talent” vinden de klanten en bewonderaars van Thea Hennevelt’s werk. Thea’s geliefde thema’s voor haar (model)tekeningen en schilderijen zijn liefde, schoonheid, passie, tederheid en kwetsbaarheid. Model tekenen is een specialisme van Thea. Wanneer iets essentieels in een beeld of naaktmodel haar raakt vertaalt Thea dat vol passie in krachtige streken. Materialen als krijt en olieverf hebben Thea’s voorkeur vanwege hun puurheid en intense kleurkracht.

Het motief en de onderliggende emotie van het werk is vaak mysterieus en onthult zich soms pas na langere tijd. “Ken Uzelf” zeiden de oude Grieken al. Het meest persoonlijke is het meest universeel.

Kom kijken en ervaar het zelf. De expositie is te zien van 6 maart t/m 6 juli 2019 en op afspraak in Kunstlokaal Vier M (VierMakelaars), Kerkstraat 5 in Vught. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur.
T 073 6110077. Alvast voorproeven? Kijk op www.theahennevelt.nl.